Recept
« Terug naar recepten
Witlofhapjes (bij de borrel)
PT20M
Witlofhapjes (bij de borrel)
Een heerlijk witlofhapjes (bij de borrel) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
n.v.t. personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witlofhapjes (bij de borrel) te bereiden
-De witlof heel fijnsnijden en even roerbakken.
-De smeerkaas en fijngesneden bieslook erdoor roeren en laten smelten, kruiden met peper.
-Op iedere plak ham een eetlepel witlof verdelen.
-Het plakje ham dichtvouwen en vastbinden met een spriet bieslook.
-Bestrooien met de geraspte kaas en in een voorverwarmde oven de kaas goudbruin laten worden op 220C.
-De smeerkaas en fijngesneden bieslook erdoor roeren en laten smelten, kruiden met peper.
-Op iedere plak ham een eetlepel witlof verdelen.
-Het plakje ham dichtvouwen en vastbinden met een spriet bieslook.
-Bestrooien met de geraspte kaas en in een voorverwarmde oven de kaas goudbruin laten worden op 220C.
gea zegt:
Dank je wel!!!