Recept
« Terug naar recepten
Witloofsla met appelsien
PT15M
Witloofsla met appelsien
Een heerlijk witloofsla met appelsien recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witloofsla met appelsien te bereiden
Witloof fijn snijden.
Ajuinpijpjes in ringen snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Appelsienen de schil verwijderen en tussen de vliesjes het vruchtvlees verwijderen, vang het vocht op en pers de appelsien uit.
Mayonaise met het sap van de appelsien, honing en kruiden mengen.
Meng dit onder de frisse groenten en fruit.
Serveer deze salade zeer fris.
Ajuinpijpjes in ringen snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Appelsienen de schil verwijderen en tussen de vliesjes het vruchtvlees verwijderen, vang het vocht op en pers de appelsien uit.
Mayonaise met het sap van de appelsien, honing en kruiden mengen.
Meng dit onder de frisse groenten en fruit.
Serveer deze salade zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.