Recept
« Terug naar recepten
Groentenbordje met platte kaas
PT20M
Groentenbordje met platte kaas
Een heerlijk groentenbordje met platte kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentenbordje met platte kaas te bereiden
Witloof fijn snijden, wortel halveren en in fijne ringen snijden.
Radijsjes in dunne ringen snijden, sjalotjes in blokjes snijden.
Komkommer in de helft snijden het vruchtvlees verwijderen en in halve maantjes snijden.
Paprika in blokjes snijden en de sojascheuten grof snijden.
Deze groenten goed kruiden en de platte kaas eronder mengen.
Serveer zeer fris.
Radijsjes in dunne ringen snijden, sjalotjes in blokjes snijden.
Komkommer in de helft snijden het vruchtvlees verwijderen en in halve maantjes snijden.
Paprika in blokjes snijden en de sojascheuten grof snijden.
Deze groenten goed kruiden en de platte kaas eronder mengen.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.