Simpel en snel gerecht. Lekker aardappeltje erbij,
liefst Opperdoesjes of Malta's. Als groente prefereer ik
bloemkool of broccolie.
Recept
« Terug naar recepten
Witvis in kerrie
PT15M
Witvis in kerrie
Een heerlijk witvis in kerrie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Johan Kruger
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witvis in kerrie te bereiden
De vis met zout en peper kruiden,
bakken in een mengsel van arachide-olie en roomboter.
Halverwege het bakproces de kerrie toevoegen, beetje piment erover.
Vervolgens strepen van mango of peer,
dan afbakken.
bakken in een mengsel van arachide-olie en roomboter.
Halverwege het bakproces de kerrie toevoegen, beetje piment erover.
Vervolgens strepen van mango of peer,
dan afbakken.