Recept
« Terug naar recepten
Wokgroenten fris en fruitig
PT10M
Wokgroenten fris en fruitig
Een aparte wokmix heerlijk voor bij de vis.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Wokken
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wokgroenten fris en fruitig te bereiden
- Witloof de harde kern verwijderen deze in smalle reepjes snijden. Appel verwijder het klokhuis en snij in partjes. Verwarm de wokpan een beetje zonnebloem erin verwarmen wok de appel, witloof even op. Vervolgens de rozijnen, cranberries en sojascheuten mee opwokken verdeel de honing over de groenten en kruid naar smaak af met peper en zeezout. Als laatste de rucola eronder mengen. Serveer deze wokgroenten met vis.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.