Recept
« Terug naar recepten
Kippenreepjes met hartige groenten fris geserveerd
PT30M
Kippenreepjes met hartige groenten fris geserveerd
Een koude salade van kip en groenten.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippenreepjes met hartige groenten fris geserveerd te bereiden
- Kippenreepjes gaar aanbakken in een beetje boter deze kruiden met kippenkruiden, laat afkoelen op keukenpapier. Radijsjes in fijne ringen snijden, lenteajuintjes in ringen snijden de tomaatjes halveren. Maak een dressing met de olijfolie, honing, peper en zeezout meng de dressing onder de groenten samen met de kippenreepjes serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.