KookJij

Wokspinazie met gebakken vis (tilapia)

Een heerlijk wokspinazie met gebakken vis (tilapia) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2-4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wokspinazie met gebakken vis (tilapia) te bereiden

Heel eenvoudig en zeer lekker bij gebakken vis, zoals tilapia.
Wok de spinazie in olijfolie en bruin vooraf licht in dezelfde wok wat
pijnboompitten. Voeg aan het eind van het wokproces steeds wat kappertjes toe. Breng het geheel in etappes over in een schaal. Spinazie slinkt erg, dus je moet de spinazie toch in gedeeltes wokken en overbrengen in een schaal.

De vis bakken in boter met wat viskruiden, citroensap en op het eind hier wat citroenschil over schaven. Voeg tijdens het bakken op het laatst ook wat groene pepertjes toe.

Succes verzekerd !

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst