Recept
« Terug naar recepten
Worstjes met mosterd-biersaus
PT35M
Worstjes met mosterd-biersaus
Een heerlijk worstjes met mosterd-biersaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Worstjes met mosterd-biersaus te bereiden
Leg de worsten 5 min.in heet water zodat het vellethe minder snel knapt.Dep ze droog met keukenpapier en wentel ze door de bloem.Verhit de boter in een koekepan en bak de worstjes in 20 min.op halfhoog vuur rondom bruin en gaar.Neem de worstjes uit de pan en houd ze warm.Giet het overtollige vet uit de pan.Schenk het bier in de pan en roer de aanbaksels los en laat het vocht op hoog vuur 2 min.inkoken.Roer de mosterd,de room erdoor.Roer de maïzena met een beetje water tot een glad papje en voeg het al roerend aan de saus toe.Breng de saus op smaak met peper en zout.Leg de worsten of saucijsjes in de saus.
liske zegt: