Recept
« Terug naar recepten
Groenten: salade poes-pas van groenten
PT15M
Groenten: salade poes-pas van groenten
Een beetje van dit en een beetje van dat, een slaatje om van te genieten.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten: salade poes-pas van groenten te bereiden
- Witloof in fijne reepjes snijden, tomaat in blokjes snijden, wortel in staafjes snijden, sjalotje in reepjes snijden de rucola iets fijner snijden.
- Brie in blokjes snijden.
- Meng de mayonaise, mosterd, honing, drambuie goed onder elkaar kruiden naar smaak.
- Meng deze dressing samen met de brie onder de groenten.
- Serveer zeer fris met vlees en aardappelen naar keus.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt:
Drambuie is een merk likeur dat op basis van Schotse whisky gemaakt is. Andere ingrediënten zijn kruiden en heidehoning, met een alcoholpercentage van 40%.
Groetjes,
Anna
KookJij.