Klik op foto om te vergroten.
Recept uit de doos van onze sloebers 31 maart 2015
Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: varkenshaasje met opgebakken aardappelen en een frisse salade
PT30M
Dagschotel: varkenshaasje met opgebakken aardappelen en een frisse salade
Heerlijk stukje vlees met een frisse salade
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: varkenshaasje met opgebakken aardappelen en een frisse salade te bereiden
- Aardappelen beetgaar koken, afgieten en opbakken in een beetje boter.
- Varkenshaasje kruiden met de harissa kruiden en rose aanbakken.
- Witloof in fijne reepjes snijden, tomaat in blokjes snijden, wortel in staafjes snijden, sjalotje in fijne ringen snijden de rucola iets fijner snijden. Brie in blokjes snijden. Meng de mayonaise, mosterd, drambuie goed onder elkaar kruiden naar smaak. Meng deze dressing samen met de brie onder de groenten.
- Serveer deze koude groenten met de warme aardappelen en varkenshaasje.