Voor elke 500 gram vlees gebruiken we 20 cc van dit mengsel om op smaak te brengen .Minder geeft een gebrek aan smaak en het lijkt goed om in ieder geval niet meer dan 25 cc te gebruiken voor 500 gram worstvlees.
Aangezien het zoutgehalte vrij laag zal zijn (± 4 gram per Kg vlees),moeten de worsten vrij snel worden geconsumeerd.
Recept
« Terug naar recepten
Worstkruidenmengsel; net iets anders
PT15M
Worstkruidenmengsel; net iets anders
Een heerlijk worstkruidenmengsel; net iets anders recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
40 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Worstkruidenmengsel; net iets anders te bereiden
Alle bestanddelen in de kom storten en net zo lang blijven omroeren tot er op het oog een homogeen mengsel is ontstaan.
In totaal hebben we 14 eetlepels kruiden gebruikt, dat is dus een hoeveelheid van 14 x 15 cc = 210 cc.
In totaal hebben we 14 eetlepels kruiden gebruikt, dat is dus een hoeveelheid van 14 x 15 cc = 210 cc.