Recept
« Terug naar recepten
Wrapsnack
PT15M
Wrapsnack
Een heerlijk wrapsnack recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4-8 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Overig
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wrapsnack te bereiden
De courgette snijden als franse frieten. Courgette samen met de zalmfilet in 7 minuten gaar stomen (of pocheren) en een beetje laten afkoelen. Met een vork de zalm fijn prakken. Vermengen met yoghurtdressing en mierikswortelpuree. Naar smaak wat peper en zout gebruiken. De bloemtortillas verwarmen (dan kun je ze beter verwerken). Iedere tortilla besmeren met ½ deel van het zalmmengsel en in 4 stukken snijden. Op iedere punt een paar asperges en courgette-frieten leggen en vanuit het puntje oprollen. Vastzetten met een cocktailprikker.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
suuske76 zegt:
Dit klinkt erg lekker.
Zou ik voor het makkelijke ook zalm uit blik kunnen pakken?
Leuk voor op een verjaardag.
Groetjes Suus
Tania zegt: