Het lekkerste met pasta naar keuze, maar rijst of naar believen brood
smaakt ook prima.
Recept
« Terug naar recepten
Wurstgulasch
PT35M
Wurstgulasch
Een lekker, budget gerecht, dat iedereen smaakt en een favoriet van
kinderen is. Ik las dit recept in de Berliner Kurier . Elk Duits gezin heeft zó
een eigen recept van dit smakelijk snel gerecht met worstjes. Dit is het
mijne , geïnspireerd op een bestaand recept.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wurstgulasch te bereiden
- Verwarm de olie in een pan en fruit de ui glazig.
- Voeg de knoflook toe en bak even mee.
- Voeg de rode en gele paprika toe en bak deze ook enkele minuten mee.
- Vervolgens gaan er de stukjes worst doorheen om ook even mee te bakken.
- Voeg de tomato frito toe en laat enkele minuten zachtjes pruttelen.
- De room erbij en breng de schotel op smaak met peper , zout en royaal paprikapoeder.
- Laat 20 minuten zachtjes pruttelen. Roer af en toe alles door.
- Proef en voeg zo nodig nog paprikapoeder toe. Bestrooi met de bosui.
- Serveer de Wurstgulasch met pasta, rijst of brood.