KookJij

Yoghurtroomijs met hazelnoot

Een heerlijk yoghurtroomijs met hazelnoot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4-6 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - ijs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ijs & co
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Yoghurtroomijs met hazelnoot te bereiden

Breng in een steelpan de melk en de gecondenseerde melk langzaam tegen de kook en laat het mengsel volledig afkoelen.
Meng er dan eerst de yoghurt door en vervolgens de geroosterde, fijngehakte hazelnoten.
Draai van het mengsel ijs volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst