Recept
« Terug naar recepten
Yoghurtroomijs met hazelnoot
PT45M
Yoghurtroomijs met hazelnoot
Een heerlijk yoghurtroomijs met hazelnoot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ijs & co
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Yoghurtroomijs met hazelnoot te bereiden
Breng in een steelpan de melk en de gecondenseerde melk langzaam tegen de kook en laat het mengsel volledig afkoelen.
Meng er dan eerst de yoghurt door en vervolgens de geroosterde, fijngehakte hazelnoten.
Draai van het mengsel ijs volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine
Meng er dan eerst de yoghurt door en vervolgens de geroosterde, fijngehakte hazelnoten.
Draai van het mengsel ijs volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine