Recept
« Terug naar recepten
Zachte geitenkaas met tijm
PT10M
Zachte geitenkaas met tijm
Een heerlijk zachte geitenkaas met tijm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Zachte geitenkaas met tijm te bereiden
1. Leg een bedje van tijm in het stoommandje.
2. Leg de kaasjes - op voldoende afstand van elkaar - op de tijm.
3. Zet het stoommandje boven een bodempje water. Stoom de kaasjes 5 minuten.
4. Schep ze met een schuimspaan uit het mandje op een sneetje brood en serveer ze meteen met een takje tijm.
5. Lekker met perenchutney.
2. Leg de kaasjes - op voldoende afstand van elkaar - op de tijm.
3. Zet het stoommandje boven een bodempje water. Stoom de kaasjes 5 minuten.
4. Schep ze met een schuimspaan uit het mandje op een sneetje brood en serveer ze meteen met een takje tijm.
5. Lekker met perenchutney.