Recept
« Terug naar recepten
Zalm aan de rol met rivierkreeft
PT20M
Zalm aan de rol met rivierkreeft
Een heerlijk zalm aan de rol met rivierkreeft recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm aan de rol met rivierkreeft te bereiden
De crème fraiche mengen met de mierikswortelroom. Van de casinoboterhammen de korstjes afsnijden en met een deegroller de boterhammen plat walsen. De zalmfilet op het werkblad leggen en hierop de gewalste boterham. Boterhammen besmeren met de helft van het crème fraiche mengsel. Een rolletje maken van de zalm en dit strak in plastic inpakken.
In de koelkast leggen tot gebruik. Het overgebleven crème fraichemengsel omroeren met de tomatenketchup en hier de rivierkreeftjes doorroeren.
Op een bordje ijsbergsla in het midden leggen. De rivierkreeftjes erop schikken. De zalmrolletjes voorzichtig in plakjes snijden en op ieder bordje vier plakjes leggen. Bestrooien met een klein beetje dille.
In de koelkast leggen tot gebruik. Het overgebleven crème fraichemengsel omroeren met de tomatenketchup en hier de rivierkreeftjes doorroeren.
Op een bordje ijsbergsla in het midden leggen. De rivierkreeftjes erop schikken. De zalmrolletjes voorzichtig in plakjes snijden en op ieder bordje vier plakjes leggen. Bestrooien met een klein beetje dille.
lart zegt: