Recept
« Terug naar recepten
Zalm en pangasius met een Italiaans tintje
PT35M
Zalm en pangasius met een Italiaans tintje
Een heerlijk zalm en pangasius met een italiaans tintje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm en pangasius met een Italiaans tintje te bereiden
Snijd de zalmfilets open vanuit een korte kant. Het beste resultaat krijg je wanneer de andere drie zijden aaneengesloten blijven. Meng de crème fraiche met de pesto en vul hiermee de zalm via de opening. Sluit zo goed mogelijk af met een cocktailprikker. Bij de pangasiusfilet leg je wat van het crème fraiche mengsel op het midden en vouw beide uiteinden naar elkaar toe. Ook weer bijeen houden met een cocktailprikker. Wrijf een ovenschaaltje in met wokolie. Oven 180°C voorverwarmen en de vis er 20-25 minuten inzetten. Naar wens bestrooien met peper en zout.