Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel 26 januari 2013
PT30M
Dagschotel 26 januari 2013
Een heerlijk dagschotel 26 januari 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel 26 januari 2013 te bereiden
Kook de pasta beetgaar en giet af. Roer er de pesto onder met een scheutje olijfolie en houd warm.
Ajuin in halve ringen snijden en even aanstoven in boter.
Voeg de gepelde snoeptomaatjes toe en laat op een zacht pruttelen. Voeg de gepelde scampi's toe evenzeer de st- jacobsvruchten kruid goed naar smaak met de kruiden mix van Oil & Vinigar. Als laatste voor het opdienen de garnalen eronder verdelen.
Meng de zure room met de zeer fijn gesneden zalm.
Dresseer alles zeer warm op bord en werk af met de zure room en gemalen peper.
Hierbij werd een heerlijk notenbroodje bij geserveerd.
Ajuin in halve ringen snijden en even aanstoven in boter.
Voeg de gepelde snoeptomaatjes toe en laat op een zacht pruttelen. Voeg de gepelde scampi's toe evenzeer de st- jacobsvruchten kruid goed naar smaak met de kruiden mix van Oil & Vinigar. Als laatste voor het opdienen de garnalen eronder verdelen.
Meng de zure room met de zeer fijn gesneden zalm.
Dresseer alles zeer warm op bord en werk af met de zure room en gemalen peper.
Hierbij werd een heerlijk notenbroodje bij geserveerd.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.