Recept
« Terug naar recepten
Asperges met cambozola saus, aardappel en kalkoenlapjes
PT30M
Asperges met cambozola saus, aardappel en kalkoenlapjes
Heerlijke asperges met een kaassausje en groenten.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperges met cambozola saus, aardappel en kalkoenlapjes te bereiden
- Snij de groenten zeer fijn stoof deze aan in een beetje boter. Voeg de room toe en kaas deze in blokjes gesneden warm goed op mar laat niet koken. Bijkruiden met peper en zout. Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, deze grof pureren en kruiden voeg een beetje boter toe. Neem ekele lepels saus en roer deze eronder. Neem uitsteekvormen en vul deze met de aardappelen, zet onder de grill voor een mooi korstje. Asperges beetgaar steamen en kruiden. De kalkoenlapjes gekruid gaar aanbakken. Serveer op bor en werk af met de schijfjes cambozola en bladpeterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Recept uit de doos van onze sloebers mei 2015
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt:
Hilde Dumont zegt: