KookJij

Zalm met tacokruiden

Een heerlijk zalm met tacokruiden recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: zelf
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm met tacokruiden te bereiden

Snijd de paprika in blokjes en de bosui in ringen.
Verwarm de grillpan of een koekenpan met dikke bodem voor op laag vuur. Schep
intussen voor de salade de maïs, paprika en bosui door elkaar met het limoensap. Breng de salade op smaak met zout en peper.
Bestrijk de zalm met olie en bestrooi hem
met de tacokruiden en zout naar smaak.
Rooster de zalm aan één kant in 3 tot
5 minuten bruin. Keer de zalm voorzichtig
en rooster de andere kant ook bruin en nog
net niet gaar van binnen. Verdeel de maïssalade
over de borden, schep de vis erop en
serveer met de tacosaus.

Mijn kookverhaal (Mien Hamaekers)

heerlijk om snel te maken. Serveer er puree bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst