Recept
« Terug naar recepten
Zalm met tacokruiden
PT15M
Zalm met tacokruiden
Een heerlijk zalm met tacokruiden recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Mien Hamaekers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
zelf
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm met tacokruiden te bereiden
Snijd de paprika in blokjes en de bosui in ringen.
Verwarm de grillpan of een koekenpan met dikke bodem voor op laag vuur. Schep
intussen voor de salade de maïs, paprika en bosui door elkaar met het limoensap. Breng de salade op smaak met zout en peper.
Bestrijk de zalm met olie en bestrooi hem
met de tacokruiden en zout naar smaak.
Rooster de zalm aan één kant in 3 tot
5 minuten bruin. Keer de zalm voorzichtig
en rooster de andere kant ook bruin en nog
net niet gaar van binnen. Verdeel de maïssalade
over de borden, schep de vis erop en
serveer met de tacosaus.
Verwarm de grillpan of een koekenpan met dikke bodem voor op laag vuur. Schep
intussen voor de salade de maïs, paprika en bosui door elkaar met het limoensap. Breng de salade op smaak met zout en peper.
Bestrijk de zalm met olie en bestrooi hem
met de tacokruiden en zout naar smaak.
Rooster de zalm aan één kant in 3 tot
5 minuten bruin. Keer de zalm voorzichtig
en rooster de andere kant ook bruin en nog
net niet gaar van binnen. Verdeel de maïssalade
over de borden, schep de vis erop en
serveer met de tacosaus.
Mijn kookverhaal (Mien Hamaekers)
heerlijk om snel te maken. Serveer er puree bij.