Recept
« Terug naar recepten
Zalm met Tuinkruiden-Vinaigrette
PT750M
Zalm met Tuinkruiden-Vinaigrette
Een heerlijk zalm met tuinkruiden-vinaigrette recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
750 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm met Tuinkruiden-Vinaigrette te bereiden
*Maak de vinaigrette van de azijn,olie,knoflook en kruiden,evt.
met de pulseer-knop op de blender
*Zout en peper ruim de vismoot en schuif hem de oven in met het vel naar boven op een stuk bakpapier in de braadslede.
Laat de moot 10-15 minuten garen in de oven
*Haal hem uit de oven en doe de moot in een bak waarin hij precies past.Stort de vinaigraitteover de vis en laat hem de nacht over staan (dwz 12 uur) in de koeling {1 x omdraaien}
met de pulseer-knop op de blender
*Zout en peper ruim de vismoot en schuif hem de oven in met het vel naar boven op een stuk bakpapier in de braadslede.
Laat de moot 10-15 minuten garen in de oven
*Haal hem uit de oven en doe de moot in een bak waarin hij precies past.Stort de vinaigraitteover de vis en laat hem de nacht over staan (dwz 12 uur) in de koeling {1 x omdraaien}
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Lekker als snack of als hapje bij de salade.