Recept
« Terug naar recepten
Zalmhaasje met groenten en spekjes
PT30M
Zalmhaasje met groenten en spekjes
Een heerlijk zalmhaasje met groenten en spekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jeannine
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmhaasje met groenten en spekjes te bereiden
Verhit de boter, voeg de groenten toe en laat het geheel 2 minuten stoven. Voeg spekblokjes toe, leg er de diepgevroren zalm op, kruid met peper, giet wijn erover en laat 20 minuten onder deksel zacht stoven. Na 10 minuten de zalm omdraaien.
Haal de vis uit de pan, alsook de groenten en spekblokjes. Voeg de hete kippenbouillon bij het kookvocht, voeg mosterd toe en laat 2 minuten koken. Bind de saus lichtjes met sausbinder, breng op smaak met peper en dien op.
Haal de vis uit de pan, alsook de groenten en spekblokjes. Voeg de hete kippenbouillon bij het kookvocht, voeg mosterd toe en laat 2 minuten koken. Bind de saus lichtjes met sausbinder, breng op smaak met peper en dien op.