Recept
« Terug naar recepten
Zalmhapjes
PT30M
Zalmhapjes
Een heerlijk zalmhapjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
maison culinair
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmhapjes te bereiden
Oven op 200 graden verwarmen. Venkel-, komijn- en korianderzaad
in een pan zonder olie 3 tot 4 minuten roosteren. Met 1/2 tl zout en twee
vingers cayennepeper vermengen. Zalm in 3 cm grote blokjes snijden.
Met een kant in het kruidenmix drukken. Op een bakplaat zetten en in
5 tot 6 minuten in de oven garen. Yoghurt met het fruitsap en de
schaal verroeren, zout en suiker toevoegen.
Bij de zalmhapjes serveren.
in een pan zonder olie 3 tot 4 minuten roosteren. Met 1/2 tl zout en twee
vingers cayennepeper vermengen. Zalm in 3 cm grote blokjes snijden.
Met een kant in het kruidenmix drukken. Op een bakplaat zetten en in
5 tot 6 minuten in de oven garen. Yoghurt met het fruitsap en de
schaal verroeren, zout en suiker toevoegen.
Bij de zalmhapjes serveren.