Recept
« Terug naar recepten
Zalmsoep met paprika en Roquefort
PT20M
Zalmsoep met paprika en Roquefort
Een heerlijk zalmsoep met paprika en roquefort recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Miriam Thielen - Vaz Dias
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmsoep met paprika en Roquefort te bereiden
Verhit de olie in een pan met dikke bodem. Voeg paprika en ui toe en bak op niet te hoog vuur drie minuten. Voeg dan 1 liter water, bouillonblokjes, tomatenblokjes en room toe. Verwarm alles goed. Snijd intussen de zalmfilet en de Roquefort in niet te kleine stukken en doe die bij de soep. Verwarm nogmaals hooguit vijf minuten. Roer regelmatig. De vis is nu gaar en de kaas gesmolten. Bind, indien gewenst, met allesbinder. Dien op met donker stokbrood.
Mijn kookverhaal (Miriam Thielen - Vaz Dias)
Ik mag graag zelf recepten bedenken. Daarbij houd ik graag rekening met de calorietjes.