KookJij

Zalmsoep met paprika en Roquefort

Een heerlijk zalmsoep met paprika en roquefort recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
  2. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmsoep met paprika en Roquefort te bereiden


Verhit de olie in een pan met dikke bodem. Voeg paprika en ui toe en bak op niet te hoog vuur drie minuten. Voeg dan 1 liter water, bouillonblokjes, tomatenblokjes en room toe. Verwarm alles goed. Snijd intussen de zalmfilet en de Roquefort in niet te kleine stukken en doe die bij de soep. Verwarm nogmaals hooguit vijf minuten. Roer regelmatig. De vis is nu gaar en de kaas gesmolten. Bind, indien gewenst, met allesbinder. Dien op met donker stokbrood.

Mijn kookverhaal (Miriam Thielen - Vaz Dias)

Ik mag graag zelf recepten bedenken. Daarbij houd ik graag rekening met de calorietjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst