KookJij

Zaterdagsoep

Een heerlijk zaterdagsoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
  2. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: marleen
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zaterdagsoep te bereiden

Rol van het gehakt gehaktballetjes,
breng 1,5ltr water aan de kook, met de kippenbouillon
voeg de gehaktballetjes toe, na 5 min de rijst toevoegen.
Na 5 min voeg je de soepgroenten toe,
na 3 min de rest van de ingredienten
warm het geheel goed door.

Mijn kookverhaal (Marleen van Bree)

Een maaltijdsoep, lekker op zaterdag na het voetballen
of na een dag in de tuin te hebben gewerkt.
Met de karnaval heb ik altijd een grote pan klaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst