Recept
« Terug naar recepten
Zeeduivel met citroensaus
PT0M
Zeeduivel met citroensaus
Een heerlijk zeeduivel met citroensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Joop van Nes
Bereidingstijd:
0 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeeduivel met citroensaus te bereiden
Plet in een vijzel de gepelde knoflook met geraspte citroenschil, citroensap, peper en zout. Los het papje op in de witte wijn. Verhit de olijfolie en bak daarin de moten vis gedurende 2 minuten aan elke kant mooi gaar. Kruid met peper en zout en overgiet met het citroenpapje. Laat nog 4 minuten stoven met de deksel op de pan en voeg de uitgelekte kappertjes toe. Schik de moten vis op warme borden, schep de saus erover en garneer met de citroenschijfjes. Serveer met aardappelpuree en gestoofde wilde spinazie.