KookJij

Zeeduivel met citroensaus

Een heerlijk zeeduivel met citroensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 0 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeeduivel met citroensaus te bereiden

Plet in een vijzel de gepelde knoflook met geraspte citroenschil, citroensap, peper en zout. Los het papje op in de witte wijn. Verhit de olijfolie en bak daarin de moten vis gedurende 2 minuten aan elke kant mooi gaar. Kruid met peper en zout en overgiet met het citroenpapje. Laat nog 4 minuten stoven met de deksel op de pan en voeg de uitgelekte kappertjes toe. Schik de moten vis op warme borden, schep de saus erover en garneer met de citroenschijfjes. Serveer met aardappelpuree en gestoofde wilde spinazie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst