Deze saus is erg heet. Je kunt andere pepers nemen die minder scherp zijn.
In de koelkast een paar weken te houden (denk ik, bij ons is de pot snel leeg).
Recept
« Terug naar recepten
Zeer pittige Caribische Saus
PT15M
Zeer pittige Caribische Saus
Een heerlijk zeer pittige caribische saus recept uit de caraibische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Koud
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Curaçao
Keuken:
Caraibische
Bron:
Cooking of the Caribbean 2001
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeer pittige Caribische Saus te bereiden
De pepers moeten fijngesneden worden. Ze zijn erg heet, dus pas op dat je niet met je handen in je ogen gaat wrijven. Je kunt de zaadjes en zaadlijsten verwijderen, met zaadjes zijn de pepers veel scherper (ik verwijder alleen de zaadlijsten maar gebruik de meeste zaadjes in het recept).
Alle ingrediënten doe je in een pot en even doorroeren.
De pot goed sluiten en minstens een dag laten intrekken.
Alle ingrediënten doe je in een pot en even doorroeren.
De pot goed sluiten en minstens een dag laten intrekken.