KookJij

Zeer pittige Caribische Saus

Een heerlijk zeer pittige caribische saus recept uit de caraibische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Curaçao
Keuken: Caraibische
Bron: Cooking of the Caribbean 2001
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeer pittige Caribische Saus te bereiden

De pepers moeten fijngesneden worden. Ze zijn erg heet, dus pas op dat je niet met je handen in je ogen gaat wrijven. Je kunt de zaadjes en zaadlijsten verwijderen, met zaadjes zijn de pepers veel scherper (ik verwijder alleen de zaadlijsten maar gebruik de meeste zaadjes in het recept).
Alle ingrediënten doe je in een pot en even doorroeren.
De pot goed sluiten en minstens een dag laten intrekken.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Deze saus is erg heet. Je kunt andere pepers nemen die minder scherp zijn.
In de koelkast een paar weken te houden (denk ik, bij ons is de pot snel leeg).


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst