KookJij

Zigeunerworst in bladerdeeg

Een heerlijk zigeunerworst in bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zigeunerworst in bladerdeeg te bereiden

-De braadworsten om de cm insnijden.
-Insmeren met mosterd en bestrooien met currypoeder.
-In de grillpan gaar grillen in 15 minuten.
-Het bladerdeeg intussen ontdooien en dik insmeren met zigeunersaus.
-De worsten erop leggen en ook dik insmeren met zigeunersaus.
-Het bladerdeeg erom vouwen en insmeren met het ei.
-In een voorverwarmde oven van 200C bakken tot het bladerdeeg goudbruin is (ongeveer 20 minuutjes).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst