Recept
« Terug naar recepten
Zigeunerworst in bladerdeeg
PT45M
Zigeunerworst in bladerdeeg
Een heerlijk zigeunerworst in bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zigeunerworst in bladerdeeg te bereiden
-De braadworsten om de cm insnijden.
-Insmeren met mosterd en bestrooien met currypoeder.
-In de grillpan gaar grillen in 15 minuten.
-Het bladerdeeg intussen ontdooien en dik insmeren met zigeunersaus.
-De worsten erop leggen en ook dik insmeren met zigeunersaus.
-Het bladerdeeg erom vouwen en insmeren met het ei.
-In een voorverwarmde oven van 200C bakken tot het bladerdeeg goudbruin is (ongeveer 20 minuutjes).
-Insmeren met mosterd en bestrooien met currypoeder.
-In de grillpan gaar grillen in 15 minuten.
-Het bladerdeeg intussen ontdooien en dik insmeren met zigeunersaus.
-De worsten erop leggen en ook dik insmeren met zigeunersaus.
-Het bladerdeeg erom vouwen en insmeren met het ei.
-In een voorverwarmde oven van 200C bakken tot het bladerdeeg goudbruin is (ongeveer 20 minuutjes).