Recept
« Terug naar recepten
Zoete pompoentaart
PT80M
Zoete pompoentaart
Een heerlijk zoete pompoentaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
kris van den Akker
Bereidingstijd:
80 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoete pompoentaart te bereiden
- Schil de pompoen en snijd in stukken.
-Doe de pompoen, boter, limoensap en de vanillesuiker in een kookpot en laat de pompoen garen.
- Mengsel mixen.
- Suiker en rozijnen, kaneel bijdoen en eventueel indikken met de vanillepudding.
- Meng de eieren onder de pompoenpuree.
- Bladerdeeg in ingevette en bebloemde taartvorm doen en inprikken.
- Pompoenmengsel in taartvorm doen.
- Taart bakken gedurende ongeveer 50 minuten op 180°C.
-Doe de pompoen, boter, limoensap en de vanillesuiker in een kookpot en laat de pompoen garen.
- Mengsel mixen.
- Suiker en rozijnen, kaneel bijdoen en eventueel indikken met de vanillepudding.
- Meng de eieren onder de pompoenpuree.
- Bladerdeeg in ingevette en bebloemde taartvorm doen en inprikken.
- Pompoenmengsel in taartvorm doen.
- Taart bakken gedurende ongeveer 50 minuten op 180°C.
carine zegt: