KookJij

Zoete pompoentaart

Een heerlijk zoete pompoentaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 80 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Nagerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zoete pompoentaart te bereiden

- Schil de pompoen en snijd in stukken.
-Doe de pompoen, boter, limoensap en de vanillesuiker in een kookpot en laat de pompoen garen.
- Mengsel mixen.
- Suiker en rozijnen, kaneel bijdoen en eventueel indikken met de vanillepudding.
- Meng de eieren onder de pompoenpuree.
- Bladerdeeg in ingevette en bebloemde taartvorm doen en inprikken.
- Pompoenmengsel in taartvorm doen.
- Taart bakken gedurende ongeveer 50 minuten op 180°C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

carine

carine zegt:
waar komt de room te pas aub, volgens mij wordt die verwerkt in het recept om te dikken bij het bakken?
rita adams

rita adams zegt:
Ik ga de pompoentaart maken het ziet er lekker en gezond uit
:p
sonia..

sonia.. zegt:
heb ze gebakken en in de boetseerles met een glaasje witte getrakteerd ze vragen met ze allen het recept goed he ;lekker
Jenny

Jenny zegt:
Ik weet dat ze lekker is heb ze zelf al gebakken en gegeten
kris

kris zegt:
bedankt voor je reactie Jenny. Wees gerust ze is echt lekker. :p
Jenny

Jenny zegt:
Echt lekker proberen