Recept
« Terug naar recepten
Zwarte pieten cakejes
PT60M
Zwarte pieten cakejes
Een heerlijk zwarte pieten cakejes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
19
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zwarte pieten cakejes te bereiden
Maak en bak de cakjes zoals het beschreven staat op het pak. Terwijl de cakejes worden gebakken kan je vast de chocoladeglazuur maken. Maak nu van poedersuiker en water een papje. Het moet een klein beetje dik worden, want je moet er straks gezichten van maken. Als je de zwarte pieten een gekleurd gezicht wilt geven doe dan in plaats van water, limonadesiroop door de poedersuiker. Wanneer de cakejes overgoten zijn met het glazuur kan je er gezichten op maken. Ogen kan je maken door twee m&m erop te plakken.
Charlie zegt:
Chocoladeglazuur??!!
Redactie KookJij.