Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen met kruiden en rucola
PT20M
Aardappelen met kruiden en rucola
Een heerlijk aardappelen met kruiden en rucola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen met kruiden en rucola te bereiden
Kook aardappelen beetgaar.
Bak deze aan in boter en kruid goed met dragon, rozemarijn en zwarte peper uit de molen.
Serveer zeer warm met verse rucola.
Deze aardappel bereiding kan zowel bij vlees als vis geserveerd worden.
Bak deze aan in boter en kruid goed met dragon, rozemarijn en zwarte peper uit de molen.
Serveer zeer warm met verse rucola.
Deze aardappel bereiding kan zowel bij vlees als vis geserveerd worden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hns zegt:
Je scoort wel hartstikke goed he?
Ik durf niet minder te waarderen dan een 10. Dank je wel.
Hans:):)
derbyke zegt: