Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-bloemkoolsoep
PT25M
Aardappel-bloemkoolsoep
Een heerlijk aardappel-bloemkoolsoep recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
miriam .........
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
c1000
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel-bloemkoolsoep te bereiden
Fruit de uien en de kerriepoeder 5 minuten in de hete olie. Voeg de aardappelen en de bloemkool toe en bak ze al omscheppend 5 minuten mee. Schenk de bouillon erbij (zonder het vlees) en voeg 3 potten water toe. Kook de groenten in 10 minuten helemaal gaar. Schep met een schuimspaan 3 flinke lepels groenten uit de soep en houd ze apart. Pureer de soep met een staafmixer en schep de achtergehouden groenten, het vlees uit de bouillon en de bosui erdoor. Serveer de soep met roggebrood belegd met ontbijtspek.