Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-spekkoek uit de oven
PT55M
Aardappel-spekkoek uit de oven
Een heerlijk aardappel-spekkoek uit de oven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
55 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel-spekkoek uit de oven te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een lage ovenschaal met plakjes spek. Leg de aardappelschijfjes er dakpansgewijs op. Vorm eventueel nog 2 laagjes.
Bereiden:
Klop het ei los met de crème fraîche, kerrie en peper en zout. Giet dit mengsel over de aardappellaag. Bak het gerecht in het midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.
Tip:
Serveersuggestie: Lekker met een groene salade.
Bereiden:
Klop het ei los met de crème fraîche, kerrie en peper en zout. Giet dit mengsel over de aardappellaag. Bak het gerecht in het midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.
Tip:
Serveersuggestie: Lekker met een groene salade.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobbeltje zegt:
Willemien uit Canada zegt: