KookJij

Aardappelcurry met kip en bloemkool

Een heerlijk aardappelcurry met kip en bloemkool recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 590 kCal energie
29 Gram eiwit
26 Gram vet
61 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron: ah.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelcurry met kip en bloemkool te bereiden

Verhit de olie in een hapjespan.
Bestrooi de kip met peper en zout en bak op middelhoog vuur in 3 minuten rondom goudbruin.
Neem uit de pan en houd apart.
Doe de bloemkool in de pan en bak 3 minuten.
Voeg de saus toe, doe de deksel op de pan en laat op laag vuur 5 minuten koken.
Doe de aardappelschijfjes erbij en kook nog 15 minuten totdat de schijfjes gaar zijn.
Voeg eventueel wat water toe als de saus heel dik wordt.
Doe de laatste 5 minuten de kip en kruidenmix erbij.
Breng op smaak met peper en zout, bestrooi met de pinda's en serveer.
Lekker met knoflook-koriander naanbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst