Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen goed gekruid met dille en zwarte peper
PT30M
Aardappelen goed gekruid met dille en zwarte peper
Een heerlijk aardappelen goed gekruid met dille en zwarte peper recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen goed gekruid met dille en zwarte peper te bereiden
Schil de aardappelen snij ze in 4, kook ze in licht gezouten water beetgaar en giet af.
Laat boter heet worden bak de aardappelen gekruid met dille en zwarte peper goud bruin aan.
Laat boter heet worden bak de aardappelen gekruid met dille en zwarte peper goud bruin aan.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Deze aardappelen smaken heerlijk bij visgerechten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bengel6300 zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt: