KookJij

Aardappels : zoete aardappel met zwarte peper

Een heerlijk aardappels : zoete aardappel met zwarte peper recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappels : zoete aardappel met zwarte peper te bereiden

Schil de aardappelen en snij in vier kook deze 15 min .Voor het serveren een beetje boter erover zeezout en gemalen peper . Serveer zeer warm bij wild of andere vleesgerechten .

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Een tip laat niet te lang koken regelmatig controleren deze aardappels geschild zijn vlug gaar .
Mijn voorkeur voor deze zoete aardappel gewoon wassen en in schil klaarmaken .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Ed den hartog ,klopt wat je schrijft de meesten kennen of gebruiken de gewone aardappel.En tussen ons de oebi rambat smaakt ook heerlijk .Dank je voor het complimentje .Groetjes van ons 3 :);):p
Ed den hartog

Ed den hartog zegt:
Beste Hilde,de plaatjes van de echte patat,lijkt mij nog al te verschillen van de zoete aardappel.In Indonesie wordt deze nl.oebi rambat genoemd.overigens is het recept heel lekker.:);):);):p:)