Een tip laat niet te lang koken regelmatig controleren deze aardappels geschild zijn vlug gaar .
Mijn voorkeur voor deze zoete aardappel gewoon wassen en in schil klaarmaken .
Recept
« Terug naar recepten
Aardappels : zoete aardappel met zwarte peper
PT15M
Aardappels : zoete aardappel met zwarte peper
Een heerlijk aardappels : zoete aardappel met zwarte peper recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappels : zoete aardappel met zwarte peper te bereiden
Schil de aardappelen en snij in vier kook deze 15 min .Voor het serveren een beetje boter erover zeezout en gemalen peper . Serveer zeer warm bij wild of andere vleesgerechten .
derbyke zegt: