KookJij

Dagschotel: zeetongrolletjes op een bedje van witloof en zoete aardappel

De zeetong is een bruin gevlekte platvis
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: zeetongrolletjes op een bedje van witloof en zoete aardappel te bereiden

  1. Zoete aardappel in kleine blokjes snijden en deze 5 min koken. Witloof in fijne ringen snijden stoof deze even gekruid aan in een beetje boter. Voeg de wijn en zoete aardappel toe, laat even verder stoven en voeg de room toe.
  2. Kruid de zeetongrolletjes en scampi's steam deze gaar. Serveer dit gerecht zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Recepten uit de doos van onze sloebers 10/12/2014

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Henneke proberen waard veel succes met het kokkerellen ;-) Groetjes Hilde
Henneke

Henneke zegt:
Mmm lijkt me heerlijk en eerlijk, zal met de Pasen ook te besmullen zijn!