Klik op foto om te vergroten.
Recepten uit de doos van onze sloebers 10/12/2014
Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: zeetongrolletjes op een bedje van witloof en zoete aardappel
PT30M
Dagschotel: zeetongrolletjes op een bedje van witloof en zoete aardappel
De zeetong is een bruin gevlekte platvis
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: zeetongrolletjes op een bedje van witloof en zoete aardappel te bereiden
- Zoete aardappel in kleine blokjes snijden en deze 5 min koken. Witloof in fijne ringen snijden stoof deze even gekruid aan in een beetje boter. Voeg de wijn en zoete aardappel toe, laat even verder stoven en voeg de room toe.
- Kruid de zeetongrolletjes en scampi's steam deze gaar. Serveer dit gerecht zeer warm.
Hilde Dumont zegt: