Recept
« Terug naar recepten
Gebakken kabeljauw op een bedje van groentenpuree
PT30M
Gebakken kabeljauw op een bedje van groentenpuree
Een heerlijk gebakken kabeljauw op een bedje van groentenpuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken kabeljauw op een bedje van groentenpuree te bereiden
Kook de aardappelen in licht gezouten water gaar,, pureer en kruid zeer goed.
Witloof zeer fijn snijden.
1 1/2 tomaat fijn snijden.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Stoof deze even aan in een beetje boter en meng deze onder de puree.
Vis goed droogdeppen en kruiden met peper, zout en currypoeder, wentel deze in bloem en bak gaar.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met de 1/2 tomaat ontpit en in blokjes gesneden, de ajuin-pijpjes fijn gesneden.
Witloof zeer fijn snijden.
1 1/2 tomaat fijn snijden.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Stoof deze even aan in een beetje boter en meng deze onder de puree.
Vis goed droogdeppen en kruiden met peper, zout en currypoeder, wentel deze in bloem en bak gaar.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met de 1/2 tomaat ontpit en in blokjes gesneden, de ajuin-pijpjes fijn gesneden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.