KookJij

Dagschotel: 10/1/2016 wortelpuree met kabeljauwfilet

Winterkostje voor op een zondag.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: 10/1/2016 wortelpuree met kabeljauwfilet te bereiden

  1. Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken. Wortelen in de lengte snijden deze in ringen snijden. Ajuin in blokjes snijden de look fijn snijden. Stoof deze aan in een beetje boter en kruid naar smaak. Kruid de vis met de dille besmeer rijkelijk met de mosterd, steam deze gaar. Aardappelen pureren, kruiden een beetje boter eronder mengen voeg de gestoofde wortelen eronder. Serveer alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst