Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: 10/1/2016 wortelpuree met kabeljauwfilet
PT30M
Dagschotel: 10/1/2016 wortelpuree met kabeljauwfilet
Winterkostje voor op een zondag.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: 10/1/2016 wortelpuree met kabeljauwfilet te bereiden
- Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken. Wortelen in de lengte snijden deze in ringen snijden. Ajuin in blokjes snijden de look fijn snijden. Stoof deze aan in een beetje boter en kruid naar smaak. Kruid de vis met de dille besmeer rijkelijk met de mosterd, steam deze gaar. Aardappelen pureren, kruiden een beetje boter eronder mengen voeg de gestoofde wortelen eronder. Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.