Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen met witte wijn
PT25M
Aardappelen met witte wijn
Een heerlijk aardappelen met witte wijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen met witte wijn te bereiden
Aardappelen schillen,wassen en in schijven snijden,goed drogen.Boter in de pan heet laten worden en de schijven goed bruin aanbakken.Vuur lager zetten en de aardappelen op een zacht vuur beetgaar bakken met de hierboven vermelde kruiden.Als laatste de wijn toevoegen en het vuur terug op hoogste stand even goed laten inkoken en serveren in schaal.