Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen op vlaamse wijze
PT10M
Aardappelen op vlaamse wijze
Een heerlijk aardappelen op vlaamse wijze recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen op vlaamse wijze te bereiden
Bak de aardappelen en sjalotjes aan in een beetje boter goed kruiden met peper en zout voeg de kaas en ajuinpipjes toe. Zet het vuur op een laag pitje . Klop het ei los met de room en voeg dit bij de aardappelen , goed roeren.Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.