Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen opgebakken met mierikswortel ...enz
PT30M
Aardappelen opgebakken met mierikswortel ...enz
Een heerlijk aardappelen opgebakken met mierikswortel ...enz recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen opgebakken met mierikswortel ...enz te bereiden
Kook de aardappelen halfgaar in licht gezouten water en giet af.
Snijd de wortelen in schijven, ajuinen halveren en in schijven snijden.
Bak in boter de wortelen en ajuinen half gaar voeg de aardappelen en kruiden toe en de mierikswortelpasta.
Bak deze goudbruin gaar.
Serveer zeer warm .
Snijd de wortelen in schijven, ajuinen halveren en in schijven snijden.
Bak in boter de wortelen en ajuinen half gaar voeg de aardappelen en kruiden toe en de mierikswortelpasta.
Bak deze goudbruin gaar.
Serveer zeer warm .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
derbyke zegt:
slaatje zegt:
slaatje zegt: