Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen :Spinazie puree met ST' Paulin
PT20M
Aardappelen :Spinazie puree met ST' Paulin
Een heerlijk aardappelen :spinazie puree met st' paulin recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke& Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen :Spinazie puree met ST' Paulin te bereiden
Aardappelen gaar koken met een beetje zout.Spinazie koken afgieten en goed uit knijpen.Voeg de spinazie,ui,kaas,ei en kruiden bij de gekookte aardappelen en pureer.Serveer zeer warm.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hns zegt:
Moet op hout worden gestookt. Heb nu ook zo'n berg hout in de tuin, Verwacht er veel van.grt H:):)
hns zegt:
derbyke zegt:
Ik bedoelde hiermee 12 grote aardappelen en niet het gewicht. Hier is het te warm voor de woefkes misschien vertrekken we een van dees naar koeler oorden.Tot horen knuffel aan Bores en groetjes voor jou van ons vier fijnproever Derbyke & Elmo en van mezelf :);):p:D
hns zegt:
derbyke zegt:
Willemien uit Canada zegt:
derbyke zegt:
bobbeltje zegt:
van de konijnenburg zegt: