Recept
« Terug naar recepten
Vogelnestje puree en garnituur
PT40M
Vogelnestje puree en garnituur
Een heerlijk vogelnestje puree en garnituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vogelnestje puree en garnituur te bereiden
Meng het gehakt met chapelure, het eike en cajunkruiden.
Verdeel in vier porties, duw het gehakt plat, het hard gekookt eike erop en goed dicht vouwen en rol deze op in een bal.
Bak deze gaar in boter.
Stoof de fijne gesneden ajuin aan in boter en de in julienne gesneden worteltjes, kruid af met peper en nootmuskaat en cajunkruiden.
Kook aardappelen en pureer.
Dresseer zeer warm op bord.
Serveer er een heerlijk sausje bij
Saus : met een Italiaans tintje te vinden op mijn receptenpagina.
Verdeel in vier porties, duw het gehakt plat, het hard gekookt eike erop en goed dicht vouwen en rol deze op in een bal.
Bak deze gaar in boter.
Stoof de fijne gesneden ajuin aan in boter en de in julienne gesneden worteltjes, kruid af met peper en nootmuskaat en cajunkruiden.
Kook aardappelen en pureer.
Dresseer zeer warm op bord.
Serveer er een heerlijk sausje bij
Saus : met een Italiaans tintje te vinden op mijn receptenpagina.