Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen van het seizoen
PT20M
Aardappelen van het seizoen
Een heerlijk aardappelen van het seizoen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen van het seizoen te bereiden
Kook de aardappelen in licht gezouten water beetgaar en giet af.
Verhit de boter en bak de aardappelen goed aan, gekruid met peper en zout als laatste de bieslook erover strooien.
Verhit de boter en bak de aardappelen goed aan, gekruid met peper en zout als laatste de bieslook erover strooien.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Cyprusaardappelen worden ook chocolade- aardappelen genoemd .