Recept
« Terug naar recepten
Aardappelgerechtje zoet en pittig gekruid
PT40M
Aardappelgerechtje zoet en pittig gekruid
Een heerlijk aardappelgerechtje zoet en pittig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelgerechtje zoet en pittig gekruid te bereiden
Aardappelen in schil beetgaar koken in licht gezouten water.
Kippenblokjes met zon gedroogde tomaatjes krokant aanbakken kruid deze naar smaak af met de kruiden.
Snij een van de aardappel in de lengte door en hol uit.
Vul deze met de kippenblokjes, tomaatjes en in blokjes gesneden aardappel. Klop het eike los en giet over de twee stukken aardappel, zet onder de grill en laat het eike stollen.
Maak puree van de andere aardappelen kuid naar smaak af.
Serveer de groenten op bord, puree in kommetje vervolgens de uitgeholde aardappel op de groenten.
Werk af met de kaas, bladpeterselie en tricolore peper.
Kippenblokjes met zon gedroogde tomaatjes krokant aanbakken kruid deze naar smaak af met de kruiden.
Snij een van de aardappel in de lengte door en hol uit.
Vul deze met de kippenblokjes, tomaatjes en in blokjes gesneden aardappel. Klop het eike los en giet over de twee stukken aardappel, zet onder de grill en laat het eike stollen.
Maak puree van de andere aardappelen kuid naar smaak af.
Serveer de groenten op bord, puree in kommetje vervolgens de uitgeholde aardappel op de groenten.
Werk af met de kaas, bladpeterselie en tricolore peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.