Recept
« Terug naar recepten
Aardappelkrieltjes goed gepeperd met grof zeezout
PT20M
Aardappelkrieltjes goed gepeperd met grof zeezout
Een heerlijk aardappelkrieltjes goed gepeperd met grof zeezout recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelkrieltjes goed gepeperd met grof zeezout te bereiden
Krieltjes in schil beetgaar koken.
Bak deze even aan in boter en bestrooi rijkelijk met peper.
Voor het opdienen met zeezout bestrooien.
Serveer deze krieltjes zeer warm.
Bak deze even aan in boter en bestrooi rijkelijk met peper.
Voor het opdienen met zeezout bestrooien.
Serveer deze krieltjes zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.