Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: krieltjes in schil met schorseneren en varkenshaasje
PT30M
Dagschotel: krieltjes in schil met schorseneren en varkenshaasje
Heerlijke vergeten groenten met een super mals stukje vlees.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: krieltjes in schil met schorseneren en varkenshaasje te bereiden
- Krieltjes goed wassen en beetgaar koken in licht gezouten water. Schorseneren schillen en in citroen-water leggen voor verkleuring, snij deze in gelijke stukken. Steam deze gaar. Neem een pan verwarm een beetje boter erin en bak de groenten even aan vervolgens de tomaat in stukken gesneden toevoegen deze goed kruiden. Als laatste de iets fijner gesneden rucola eronder mengen. Varkenshaasje in stukken snijden deze gekruid rosé aanbakken ( houd warm ) Voor de saus: voeg een beetje vleesbouillon toe in de pan van het vlees roer goed los en bind de saus. Serveer dit gerecht zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.