Recept
« Terug naar recepten
Aardappellen verdronken door Moeder Overste Tripel
PT40M
Aardappellen verdronken door Moeder Overste Tripel
Een heerlijk aardappellen verdronken door moeder overste tripel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappellen verdronken door Moeder Overste Tripel te bereiden
Kook de aardappelen half gaar in licht gezouten water.
Kruid de aardappelen goed met de tajinekruiden en bak aan in boter.
Giet regelmatig het bier bij de aardappelen.
Als het bier volledig in de aardappelen getrokken is nog een beetje boter toevoegen en krokant aanbakken.
Kruid de aardappelen goed met de tajinekruiden en bak aan in boter.
Giet regelmatig het bier bij de aardappelen.
Als het bier volledig in de aardappelen getrokken is nog een beetje boter toevoegen en krokant aanbakken.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: