Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpapillot met witloof
PT25M
Aardappelpapillot met witloof
Een heerlijk aardappelpapillot met witloof recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpapillot met witloof te bereiden
Schil de aardappelen en snijd in vieren, kook beetgaar in licht gezouten water, giet af.
Terwijl het witloof fijn snijden en even opbakken in een beetje boter samen met de kandijsuiker.
Neem vijf vellen aluminiumfolie verdeel het witloof erop voeg de aardappelen toe en kruid af met peper en zout. Verdeel het vocht van het witloof over de papillotten.
Vouw dicht en zet een vijftal min in een voorverwarmde oven op 180°C.
Serveer zeer warm.
Terwijl het witloof fijn snijden en even opbakken in een beetje boter samen met de kandijsuiker.
Neem vijf vellen aluminiumfolie verdeel het witloof erop voeg de aardappelen toe en kruid af met peper en zout. Verdeel het vocht van het witloof over de papillotten.
Vouw dicht en zet een vijftal min in een voorverwarmde oven op 180°C.
Serveer zeer warm.